Tesol Mathrace

We take pride in our tesol mathrace

Maak fotocollages met fotolijsten

Als je een symmetrische collage wilt maken met een vergelijkbare lijst, is het beter om een ​​foto van jezelf of iemand anders weer te geven samen met een afbeelding met een natuurthema (bloemen, bergen of bomen). Maar als de collage van fotolijsten wordt gedomineerd door menselijke afbeeldingen, zoek dan naar fotolijsten die vergelijkbaar zijn maar niet identiek. De kleur is bijvoorbeeld hetzelfde, maar de textuur is anders. De gelijkenis van deze grote fotolijsten is erg handig om de artistieke waarde van de collage te vergroten. Het uiterlijk van de fotolijstcollage wordt nog mooier.

Niet alleen de lijst, ook de foto’s die u kiest, lijken op elkaar. Bijvoorbeeld foto’s met een monochroom thema (zwart en wit). Toch moet u niet bang zijn om contrast te creëren. Juist met dat contrast kan je fotolijstcollage interessanter zijn. Als alle foto’s zwart-wit zijn, is er niets mis met het kiezen van een fotolijst met verschillende texturen en formaten.

En als de plaats dan smal is? Een brede muur is de beste keuze, maar wat als de ruimte smal is? U kunt grote fotolijsten uitproberen. Het is dus niet nodig dat alle foto’s worden ingelijst. Schik en hang uw favoriete foto’s in één frame.

Nu je een fotolijst hebt gekozen, is het tijd om je collageontwerp te testen. Probeer de fotolijsten op de vloer te plaatsen, net onder de muur die je eerder hebt geselecteerd. Op die manier overschrijdt uw experiment de breedte van de muur niet. Schik vervolgens de fotolijstcollage zoals je hem aan de muur zou bevestigen. Wees niet bang om te rommelen met de positie van de fotolijst totdat je de juiste compositie hebt gevonden.

Het is het moeilijkste proces om de fotolijst aan de muur te bevestigen, precies zoals u hem op de vloer plaatst. Om het nu gemakkelijker te maken, kunt u papier, krantenpapier, karton of ander soortgelijk materiaal gebruiken. Snijd het papier op maat van de fotolijst, inclusief het gat waar de lijst zal hangen. Schik daarna de papieren volgens het collageontwerp van de fotolijst die je hebt gemaakt. Als alles is geïnstalleerd, kunt u zelf zien welke onderdelen wel of niet gebogen zijn volgens het ontwerp. Pas elk stuk aan totdat het precies hetzelfde is als de fotolijst op de vloer.

Tags:

You Might Also Like